michaelaajohansson.blogg.se

Flyers

Kategori: Allmänt

Framsida:

Baksida:
Jag valde att göra samma framsida på flyersen så som på presentationen för att de inte skulle bli för rörigt oxh för mycket idéer. Jag ville fortfarande ha en röd tråd genom den hela grafiska profilen.

Presentationen

Kategori: Allmänt

Igår jobbade jag mycket med presentationen. Jag hade redan en ide och visste precis hur jag skulle göra. Jag skulle ta mina inspirations bilder och klistar ihop till ett collage bara för den modellen på Photoshop och sedan klistra in modellen så man ser tydligt inspirationen mellan Ryssland byggnader och aritektturen i modellens plagg


(En bild saknas)

I presentationen la jag även in allt jag har tillverkat. Idag tog jag kort på grejerna och gjorde iordning till presentationen.





Hattens process

Kategori: Allmänt

Ända sen jag såg Mongoliets folk hattar visste jag direkt att jag skulle göra en sådan hatt, men eftersom jag ändrade min inspirations källa var jag tvungen att göra om den till en rysk hatt fast skulle ha kvar skälva designen på hatten. Jag började med att mäta huvudet och göra en rund ring. Att göra hatten trodde jag också att den skulle ta jätte lång tid men de gick på en lektion! För att få hatten starka strök jag också på fisolin på den.

När hatten var klar så var de dags att pynta den. Och då tog jag fram olika band och så hittade jag små vita ploppar som jag blev förälskad i.

Jag nålade på några förslag på hatten och sedan bestämde mig för ett beslut
Förslag:



Beslutet:


Nu ser de verkligen ut som en rysk hatt. Jag valde att plocka in Ryssland flaggas färger för att visa den ryska folkloren ännu tydligare. Från början var tanken att jag skulle pynta med pärlor men under min arbetsprocess insåg jag att jag inte skulle hinna så de blev bättre att pynta hatten med band och fluffiga bollar.
Jag är så otroligt nöjd med min hatt och de underlättade så mycket att den var lätt att göra.

Visitkort och handtag

Kategori: Allmänt

Handtagen och visit korten gjorde jag på en och en halv timma. Jag blev lite tveksam om jag verkligen skulle göra den formen och modellen som min handtag har. Jag trodde att det skulle bli svårt att få till i fotoshop eftersom de var så svårt att få ihop på papper. Men de gick jätte fort. så jag är jätte nöjd att jag behöll min design i handtagen. Samma tankar hade jag till visitkortet men de blev lika bra som handtagen. Är jätte nöjd med båda och man ser väl och tydligt att de hör till min kollektion och grafiska profil